متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/12/12
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کارگاه آموزشی با موضوع «مهارت های ارتباطی» با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، خانم دکتر «دوکوهکی» استاد مرکز مشاوره دفتر بهار نکو ضمن خوش‌آمدگویی به حضار گفت: نحوه ارتباط مؤثر به ما کمک میکند تا بتوانیم به‌طور کلامی یا غیرکلامی و مناسب با فرهنگ جامعه نظرات، عقاید، خواستهها و نیازهای خود را ابراز نموده و به هنگام نیاز از دیگران درخواست کمک و راهنمایی نماییم. مهارت درخواست کمک و راهنمایی از دیگران در مواقع ضروری، از عوامل مهم یک رابطه سالم است. ارتباط مؤثر رمز موفقیت در کار است./فاطمه نوروزی فرد

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 119122
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید